Методичний центр Нікольської райради

Понеділок, 20.05.2024, 12:33

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2014 » Грудень » 9 » Спортивно – розважальна програма «Богатирські ігри» у загальноосвітній школі І -ІІІст. с. Тополине для учнів 1-11 класів
15:30
Спортивно – розважальна програма «Богатирські ігри» у загальноосвітній школі І -ІІІст. с. Тополине для учнів 1-11 класів

До Дня Збройних Сил України  у загальноосвітній школі І -ІІІст. с.Тополине для учнів  1-11 класів була  проведена спортивно –розважальна програма    « Богатирські ігри»  з метою  сприяти патріотичному вихованню учнівської молоді, спонукати особистість до осмислення себе як частинки великого українського народу, пробуджувати національну самосвідомість учнів.

  На  змагання були запрошені   військовослужбовці  однієї із частин  Збройних сил України та учасники Зеленоярської школи І –ІІІст. та Малоянісольської  школи імені В.В. Балабана.

 Свято розпочалось ярмарком, на якому гості  та учасники свята змогли придбати кондитерські вироби.

День чудовий – 6 грудня

Це є свято серед буднів,

Зрозуміло тут без слів:

Це є День Чоловіків, – такими словами привітала усіх присутніх ведуча свята Загальська Валентина

( учениця 9 класу) розпочала спортивні змагання та запропонувала усім разом  здійснити цікаву подорож у дивовижний світ чоловічої сили і краси, кмітливості  і  майстерності. Директор школи Марков П.В. наголосив

на тому , що попри зміну часів і політичних систем, нині 6 грудня  асоціюється насамперед з мужністю та стійкістю людського характеру, силою духу та відданістю Батьківщині, побажав учасникам наснаги та перемоги.

     Справжній чоловік – це сильний чоловік. У нього справа  честі  понад усе. Тому у конкурсах «Прогулянка фермера» , « Перекотиполе» учасники продемонстрували  свою  силу та ловкість.  Конкурси « Дамбл» та « Качка» дали хлопцям можливість показати свою спритність, швидкість, кмітливість.

Отримали заряд бадьорості та енергії  всі присутні під час виконання музичних номерів художньої самодіяльності Рябченко Надії,Мартиросян Сєди, Чабаненко Вікторії., (учениць 9 класу), Кертик Христини ( учениці 5 класу), Волонець Христини, Дядюри Валерії та Ніколенко Лілії,Беркіти Поліни ( учениць 7 класу). Ластенко Олени (учениці 11 класу), Сугоняк Яни (учениці 8 класу).

Із  конкурсів кожен дізнався, яким повинен бути справжній чоловік: ввічливим, хазяйновитим, розумним, сильним та пам’ятати історію свого роду.

В спортивно – розважальній програмі приймала участь команда військовослужбовців, які поділилися із життєвими подіями військової служби та солдатськими буднями.

Ця зустріч стала стимулом, в більшості для чоловічої частини учнів, до мужності. Учні з цікавістю почали ставитися до військової служби та розуміти, що це необхідно для кожного.

 Хвилюючим моментом стало оголошення та нагороди переможців змагань. Перше місце зайняли учасники Малоянісольської  ЗОШ (тренер Ханча К.В) , друге місце посіла Тополинська ЗОШ (тренер Якімов О.Є), третє місце  зайняла Зеленоярська ЗОШ (тренер командиКрефт Н.І)

      Свято закінчилося позитивними емоціями, а також фотосесією ,в якій взяли участь майже всі учні школи.

         

Переглядів: 379 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0