Методичний центр Нікольської райради

Вівторок, 30.04.2024, 13:06

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2014 » Лютий » 19 » Семінар-практикум для вчителів англійської мови «Використання інноваційних технологій на уроках іноземної мови»
17:34
Семінар-практикум для вчителів англійської мови «Використання інноваційних технологій на уроках іноземної мови»

19 лютого 2014 року о 10 годині в залі засідань методичного кабінету відділу освіти Володарської райдержадміністрації відбувся семінар-практикум для вчителів англійської мови за темою: «Використання інноваційних технологій на уроках іноземної мови».

Завданнями заходу стали виявлення дидактичних можливостей інноваційних технологій під час навчання англійської мови та їх вплив на освітній процес в цілому; аналіз способів використання інноваційних технологій, як засобів навчання мовленнєвої діяльності на уроках англійської мови та обґрунтування переваг та недоліків застосування інноваційних технологій у навчальному процесі.

Під час семінару практикуму було проведено презентація буклету «Використання інноваційних технологій на уроках іноземної мови» виступи з досвіду роботи, що супроводжувалися презентаціями. Так, використання інноваційних технологій на уроках іноземної мови було представлено методистом з навчальних дисциплін І.А. Толмацькою.

Про проектні технології, як один з методів розвитку креативної особистості доповіла колегам вчитель англійської мови загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Малинівка, С.Р. Абаїмова.

Керівник МО вчителів англійської мови Володарської гімназії «Софія» із загальноосвітньою школою І ступеню №2 А.В. Баштова презентувала доповідь „Інтерактивна дошка як ефективний спосіб впровадження електронного змісту навчального матеріалу та мультимедійних матеріалів у процес навчання”.

Мультимедійні презентації та комп’ютерні лекції як допоміжні засоби формування ключових компетентностей учнів презентувала зі свого досвіду вчитель англійської мови загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Бойове Р.О. Грушева.

„Відеоматеріали: фрагменти, відеоролики, реклама як засіб формування комунікативної компетенції учнів на уроках англійської мови” були темою доповіді вчителя англійської мови загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Старченкове, Т.А. Лєпєхіної.

Аутентичні пісні як один зі способів накопичування лексичного матеріалу та розвиток аудитивних навичок – тема презентації вчителя англійської мови загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Касянівка, О.В. Язикова.

Методист з навчальних дисциплін І.А. Толмацька завершила презентацію доповідей, висвітливши переваги використання навчальних комп’ютерних програм.

Наприкінці семінару-практикуму серед вчителів було також проведено анкетування "ІКТ-компетентність” та релаксацію.



Переглядів: 865 | Додав: admin | Рейтинг: 0.6/100
Всього коментарів: 0

Календар

«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0