Методичний центр Нікольської райради

Субота, 18.05.2024, 08:53

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2014 » Листопад » 21 » Засідання методичної скарбниці для вихователів груп продовженого дня Володарського району
09:48
Засідання методичної скарбниці для вихователів груп продовженого дня Володарського району

«Групи продовженого дня за своєю ідеєю  - дуже цінна форма виховання. Саме тут створюються сприятливі умови для того постійного духовного спілкування вихователя і дітей, без якого немислиме виховання емоційної культури.»

 В.О. Сухомлинський

             Відповідно до графіка групових та колективних форм роботи з педагогічними кадрами, 19 листопада 2014 року о 10:00 на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 імені Героя Радянського Союзу Якименка А.Д. смт. Володарське методистом з охорони дитинства Токарєвим В. О., методистом з початкової освіти Макаренко Т.В. та методистом, який відповідає за психологічні служби району Токарєвою О.М. було організовано і проведено засідання методичної скарбниці, для вихователів груп продовженого дня Володарського району, за темою «Ігрова діяльність у житті дітей молодшого шкільного віку. Ігри та ігрові тренінги.».

              Мета – допомогти вихователям правильно організувати навчально-виховну роботу в групах продовженого дня.

              Токарєв В.О. ознайомив вихователів з нормативною базою щодо організації роботи ГПД, з положенням про групу продовженого дня загальноосвітнього навчального закладу, з посадовими інструкціями вихователя ГПД, з режимом роботи групи продовженого дня, з критеріями оцінювання роботи вихователя ГПД.

               Макаренко Т.В. виступила з доповіддю «Ігрова діяльність школярів» та підготувала буклет за цією темою, а Токарєва О.М. презентувала брошуру

« Психологічна ігротека для молодших школярів»  та показала вихователям як правильно проводити ігрові тренінги в початковій школі.

               Ушуллу Т.І.,вихователь ГПД загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 імені Героя Радянського Союзу Якименка А.Д. смт. Володарське виступила з промовою і показом презентації з теми «Ігри в житті дітей молодшого шкільного віку».

               Керівниками МО початкових класів Володарської гімназії «Софія» загальноосвітньої школи І ступеню №2 було проведено майстер-класи «Ігри для формування пізнавальної розкутості школярів», «Рухові вправи, що вимагають уяви, пластичності й артистичності».

                Наприкінці заходу всі вихователі були задоволені виступами своїх колег та побажали один одному – міцного здоров’я, натхнення, творчої наснаги та терпіння у вихованні школярів!

                Отже, районний методичний кабінет приєднується до всіх побажань і зичить плідної і плодотворної  роботи на шляху виховання школярів!

 

 

Переглядів: 381 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0