Методичний центр Нікольської райради

П`ятниця, 29.03.2024, 12:58

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2013 » Листопад » 29 » Тривають заходи присвячені тижню здоров’я "Здоров`я дітей – здоров`я нації"
18:36
Тривають заходи присвячені тижню здоров’я "Здоров`я дітей – здоров`я нації"

 В рамках реалізації завдань та доручень Президента України щодо вирішення актуальних питань у сфері запровадження здоров’язберігаючих технологій у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах „Здоров’я дітей – здоров’я нації”, начальник відділу освіти Володарської райдержадміністрації Третяк Анжела Петрівна та методист з дошкільної освіти методичного кабінету відділу освіти Володарської райдержадміністрації Паскалова Катерина Павлівна протягом поточного тижня відвідали дошкільні навчальні заклади району, вихованці яких підготували спортивне свято.

В ході свята здоров’я було проведено цікаві естафети та конкурси. Вихованці дошкільних навчальних закладів району активно брали участь у змаганнях.

Завідуючі дошкільних навчальних закладів розповіли гостям свята про роботу закладів, показали умови, в яких виховують „майбутнє нації”, і довели тим самим, що створено належні умови для всебічного повноцінного розвитку та комфортного перебування дітей.

Підсумовуючи результати візитів, начальник відділу освіти Володарської райдержадміністрації Анжела Петрівна Третяк відзначила, що завдяки злагодженій роботі керівництва райдержадміністрації та дошкільних навчальних закладів з реалізації державної політики, забезпечено доступ кожної дитини, яка проживає в районі, до дошкільної освіти. На адресу працівників дошкільних закладів було сказано багато теплих слів подяки і побажань подальших успіхів у справі виховання підростаючого покоління.

Загальноосвітні навчальні заклади також не залишилися осторонь впровадження і реалізації завдань та доручень Президента України „Здоров’я дітей – здоров’я нації”.

27 листопада 2013 року з метою профілактики шкідливих звичок агітбригада загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Тополине „Здоров’ю скажемо ТАК!” виступила перед учнями 3 – 4 класів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Тополине. Учасники агітбригади зазначили фактори, що шкодять здоров’ю, навели цікаві приклади.

27 листопада 2013 року агітбригада учнів 6 класів Володарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 імені Героя Радянського Союзу Якименка А.Д. провела презентацію „Здоровому образу жизни – ДА, ДА, ДА!” для учнів всіх початкових класів Володарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 імені Героя Радянського Союзу Якименка А.Д. Завдяки наочній і яскравій презентації школярі початкових класів мали змогу на власні очі переконатися у тому, як шкідливі звички негативно впливають на організм людини.

27 листопада 2013 в Малоянисольській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів імені В.В. Балабана проводилась творча майстерня вихователя групи продовженого дня Губерна Ольги Вікторівни „Впровадження здоров'язберігаючих технологій в роботі групи продовженого дня”.


Ольга Вікторівна познайомила учасників з досвідом роботи та запросила на цікаву виховну годину. Вихованці групи продовженого дня подорожували „до міста Здоровейська” та набували в грі необхідних знань щодо збереження здоров’я.

28 листопада 2013 року з метою профілактики шкідливих звичок агітбригада загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Бойове „Ми за здоровий спосіб життя” виступила перед учнями 5 – 6 класів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Бойове. Учні мали змогу переконатися, що їхнє здоров’я в їхніх руках, до того ж дотримання здорового способу життя є запорукою не лише фізичного, а й психологічного благополуччя.

Заступник голови Володарської райдержадміністрації Валентина Андрієнко та заступник головного лікаря з медичного обслуговування населення Світлана Мелехова відвідали 28 листопада 2013 року загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №1 імені Героя Радянського союзу Якименка А.Д. селища Володарське. Медпрацівник прочитала учням 10 класу лекцію про здоровий спосіб життя і наголосила, що цей тиждень проходить в рамках реалізації завдань Президента України. В ході зустрічі були обговорені такі питання, як тютюнопаління, наркоманія, СНІД. Учні дізналися про профілактику захворювань, отримали рекомендації як захистити себе від ВІЛ інфекції та СНІДу.

28 листопада 2013 року відбулася зустріч учнів 7 – 11 класів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Новокраснівка з представниками правоохоронних органів. Представники Феміди докладно розповіли про юридичну сторону недотримання здорового образу життя, зокрема про кримінальну відповідальність за вчинки, скоєні під впливом алкогольних та наркотичних речовин, незаконне привласнення чужого майна заради отримання коштів для придбання даних речовин та ін. Також учням було продемонстровано відеоматеріали про шкідливість паління, вживання алкогольних виробів, наркотичних засобів, які викликають тяжкі захворювання.

Підсумком тижня здоров’я стало свято, присвячене і 1 грудня – Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом, для учнів 5 – 11 класів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Новокраснівка „Ми обираємо життя”, яке відбулося 29 листопада 2013.

Переглядів: 456 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Календар

«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0