Методичний центр Нікольської райради

Понеділок, 20.05.2024, 19:50

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2016 » Листопад » 28 » Cемінар – педагогічна мозаїка для заступників директорів з навчально-виховної роботи за темою «Сучасний урок – спільна творчість учителя і
18:40
Cемінар – педагогічна мозаїка для заступників директорів з навчально-виховної роботи за темою «Сучасний урок – спільна творчість учителя і

25 листопада, відповідно до графіка колективних та групових форм методичної роботи з педкадрами на І семестр 2016 - 2017 навчального року,  на базі КЗ «Касянівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Нікольської районної ради Донецької області» відбувся  семінар – педагогічна мозаїка для заступників директорів з навчально-виховної роботи  за темою «Сучасний урок – спільна творчість учителя і учня в процесі розвитку успішної особистості дитини та підготовки її до життя».

     На семінарі були присутні головний спеціаліст відділу освіти Нікольської районної адміністрації Токарєв В.О. та заступники директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх закладів району.

Мета  семінару:

1.Поглиблення знань про  сучасний урок;

2.Визначення нових цілей педагогічної діяльності з метою підвищення професійного рівня;

3.Спрямування вчителів  на педагогічний пошук, творчу ініціативу;

4.Формування в учасників тренінгу основних підходів в організації сучасного уроку і визначення шляхів ефективності уроку.

Складання мозаїки відбувалось за фрагментами:

Фрагмент 1. Організаційний

Фрагмент 2. Змістовний 

На цьому фрагменті  директором КЗ “Меточний центр Нікольської районної ради Донецької області” Антикало С. М. було проведено методичний тренінг “Сучасний урок. Який він? Самоаналіз сучасного уроку”.

Заступника директора з навчально-виховної  роботи Хабузова Н. М. виступила з презентацією  з теми “Елементи сучасного уроку в роботі педагогів КЗ “Касянівська ЗОШ І-ІІІ ступенів”

Фрагмент 3. Практичний

На цьому фрагменті присутні відвідали відкриті уроки вчителів школи :

1.Інтегрований урок  у 5 класі (математика + англійська мова) “Подорож до Діснейленду”- Язиков О.Вікторович.учитель англійської мови та Золотар Г. В.,учитель математики.

2.Урок-роздум у 7 класі (література) “Навіщо людина  живе на  землі?”- Кір'якулова М. В., учитель російської мови та літератури.

3.Урок-конференція у 8 класі (фізика) “Тверді та рідкі кристали. Аморфні тіла. Наноматеріали”- Муцко О. В., учитель фізики і астрономії.

4.Комбінований урок у  2 класі (математика) “Математичними стежками до народних символів”- Згара О. В.,учитель початкових класів.

Фрагмент 4.  Аналітичний

 На цьому фрагменті  було зроблено самоаналіз уроків вчителями та аналіз присутніх на уроках заступників директорів з навчально-виховної роботи .

Фрагмент 5.  Творчий

На цьому фрагменті  присутні відвідали виховний захід “Україно, ми твоя надія” - Хая Т. В., педагог-організатор.

Сучасний якісний урок – це урок добре підготовлений, ретельно розрахований відповідно до поставленої мети й наявних можливостей.  І це дійсно так .Гості дали високу оцінку побаченому.

КЗ « Методичний центр»  бажає педагогічному колективу  міцного здоров’я, творчої наснаги, невичерпної енергії,  вагомих успіхів, подальшого професійного зростання!

/2016/Attachments_metodkabinetvolodarske-mail.ua_2016-11.zip

Переглядів: 443 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0