Методичний центр Нікольської райради

П`ятниця, 29.03.2024, 04:58

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2013 » Грудень » 3 » Методична естафета "Інноваційні форми роботи з батьками" у Новогригорівській ЗОШ І-ІІ ст.
18:02
Методична естафета "Інноваційні форми роботи з батьками" у Новогригорівській ЗОШ І-ІІ ст.
3 грудня 2013 року відбулася методична естафета "Інноваційні форми роботи з батьками" на базі Новогригорівської ЗОШ І-ІІ ступенів.
Гостями методичної естафети були начальник відділу освіти Володарської райдержадміністрації Третяк А.П., завідувач методичного кабінету відділу освіти Володарської райдержадміністрації Антикало С.М., методист, який відповідає за психологічні служби району, Сорока В.О., методист з початкової освіти Узун П.С., заступник директора з навчально-виховної роботи загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Малинівка Темір Н.Ф. та заступник директора з навчально-виховної роботи загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Бойове Шаповалова Т.Г.
Естафета проходила у три етапи.
Перший етап, "Стоп-кадр", містив у собі урок Сарбаш Л.В. з позакласного читання в 3 класі за темою "Літературні казки. Всеволод Нестайко "В країні сонячних зайчиків" та позакласний захід Лагер Т.Й. - інсценування казок "Ріпка" та "Теремок" учнями 1 класу за участю батьків.
Урок Сарбаш Л.В. проходив у формі гри. Учні Людмили Володимирівни із великою цікавістю брали участь у підготовці виставки та проектів, готуючись до уроку, та охоче бралися до виконання запропонованих завдань. Кожен із учнів протягом уроку мав змогу отримати від гостей оцінку своєї роботи, тому підбити підсумки своєї роботи школярї мали змогу самостійно, виводячи із суми отриманих оцінок середній бал.

Першокласники продемонстрували чудову підготовку до постановки з дитинства відомих усім казок "Ріпка" та "Теремок". Батьки першачків були не лише глядачами, а й активними учасниками вистави. Малятам допомагали і старші школярі, виконуючи роль ведучих, а також провели цікаву вікторину стежками казок із солодкими призами для учасників.

Другий етап, "Сторінками нестандартних форм роботи з батьками", містив додаткову інформацію для гостей естафети, а саме більш детальне ознайомлення із специфікою роботи з батьками у компактній школі і демонстрацію результатів проведення такої роботи.

Завершив методичну естафету диспут "Джерела педагогічної творчості в роботі з батьками", в ході якого гості та господарі Новогригорівської ЗОШ І-ІІ ступенів мали змогу зупинитися на деталях проведення такого важливого аспекту діяльності шкіл, як робота з батьками учнів.

Переглядів: 766 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Календар

«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0